XROLL

XROLL

XROLL is het trainingsprogramma met de BLACKROLL. BLACKROLL is een vorm van functional training, een traningsmethode die zich richt op de verschillende functies van het lichaam. Denk hierbij aan balans, mobiliteit, kracht, flexibiliteit, coördinatie, etc. Met behulp van de BLACKROLL en verschillende simpele oefeningen werk je aan het verbeteren van deze lichaamsfuncties. Daarnaast heeft werken met de BLACKROLL een therapeutisch effect in de vorm van zelfmassage. 

De lessen XROLL zijn gericht op het verbeteren van de lichaamsfuncties die je met de BLACKROLL traint. Tijdens de lessen gaat Marlon niet in op de theorie achter de BLACKROLL. Als je meer wilt weten over de voordelen van het trainen met de BLACKROLL, kun je dit aangeven bij Marlon.

BLACKROLL als therapie

Om optimaal te kunnen werken met de BLACKROLL, zowel tijdens de lessen XROLL als thuis, is enige basiskennis handig. Marlon geeft voor leden een speciale kennismakingssessie, die in kleine groepen plaatsvindt. De prijs hievoor is €25 per persoon, of €50 inclusief een officiële BLACKROLL roller. Je kunt je interesse kenbaar maken via info@connorsports.nl.