Connorsports is al sinds jaar en dag een begrip op het gebied van sport en gezondheid in Nederland, met als thuisbasis Sportcentrum Europapark in Groningen. Sport en gezondheid voor iedereen toegankelijk maken, daar staan we voor. Niets is zo belangrijk als je gezondheid! Je kunt bij ons terecht voor kwalitatieve groepslessen, personal training, coaching en fysiotherapie. Samen werken we aan een fit en gezond leven, zowel fysiek en mentaal.

Laagdrempelig en informeel

De sfeer is bij ons laagdrempelig, dat merk je aan alles. Van de vriendelijke begroeting tot het even kletsen na de les, bij ons ben je welkom om te zijn wie je bent. We hebben een grote klantenkring die bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden, van 18 to 80 en van beginnende tot zeer ervaren sporters. Het is allemaal goed!

Onze werkwijze is al even makkelijk: we bieden je wel de lusten, maar niet de lasten van een sportschoolabonnement. We hanteren geen inschrijfgeld en hebben geen opzegtermijn, waardoor je bij ons elke maand opnieuw kunt kiezen of je wilt komen sporten en welk abonnement er de komende maand bij jou past. Al onze abonnementen zijn bovendien onbeperkt, wat betekent dat je zo vaak kunt komen sporten als je wilt. Ook bieden we losse lessen aan voor wie maar af en toe wil komen sporten. En een eerste proefles is natuurlijk altijd gratis!

Marlon Connor

Connorsports eigenaar Marlon Connor is fysiotherapeut, personal trainer en sportinstructeur. Marlon is een grote naam in de internationale fitnesswereld. Hij geeft workshops, masterclasses en evenementen over de hele wereld en is ambassadeur, opleider en mastertrainer van diverse sportprogramma’s. Hij ontwikkelde zijn eigen dansfitness programma LABOOCA (Latin Bootcamp) en is gespecialiseerd in aquasporten en aquatherapie.