Activiteiten in Groningen 2023

Momenteel is Marlon een aantal maanden in Curacao. Deze website wordt daarom ook tijdelijk gebruikt voor de activiteiten daar. In Groningen is het in de periode van september t/m december 2023 mogelijk om beperkt te sporten. Je kunt de volgende activiteiten volgen:

Online LABOOCA: ma + wo 19:00 – 19:45 uur

  • – Maandag in de zaal van Sportcentrum Europapark, woensdag alleen online
  • – Kosten: €15 per maand, vooruit betalen t/m december (totaal €60)

Fitness: ma + wo 20:00 – 21:00 uur

  • – Maandag en woensdag in de fitnessruimte van Sportcentrum Europapark
  • – Kosten: €20 per maand, vooruit betalen t/m december (totaal €80)

Combinatie: fitness en online LABOOCA

  • – Kosten €30 per maand, vooruit betalen t/m december (totaal €120)

Aan- en afmelden voor al onze activiteiten is verplicht. Dit kan 10 dagen voorafgaand aan een les, tot 1 uur van tevoren. Je meldt je aan door in ons lesrooster op de activiteit te klikken, en vervolgens het juiste product te selecteren om de les te betalen. Heb je nog geen product? Schaf dan voor €10 een losse les aan onder het kopje ‘prijzen’.

Gebruik onze Eversports-app

Het is in deze periode het gemakkelijkst om onze app te gebruiken voor het aan- en afmelden van lessen, om video’s te kopen/bekijken en om acitiviteiten toe te voegen aan je account. Onze app kun je HIER downloaden.

Kun of wil je de app niet gebruiken? Dan vind je hieronder een overzicht van activiteiten. Aan de rechterkant kun je inloggen met je account en navigeren naar o.a. de kopjes ‘rooster’, ‘video’ en ‘prijzen’ verschijnen.

Kom je ergens niet uit? Laat het ons weten via info@connorsports.nl!