Video on demand

Bij Connorsports sport je gemakkelijk online, veilig vanuit je eigen woonkamer. Je kunt live online lessen volgen, en daarnaast bieden we ook video on demand aan. Zo kun je sporten wanneer het jou past!

Hoe werkt het?

In de videotheek hieronder zie je video’s die op dat moment beschikbaar zijn. Er zijn twee soorten video’s on demand: opnames van onze online lessen en speciale on demand programma’s. Heb je een geldig abonnement bij Connorsports? Dan kun je de de opnames van de online lessen gratis bekijken via je account.

Losse video kopen?

Heb je geen abonnement, maar wil je wel graag online een workout doen? Dan kun je een losse video aanschaffen voor het bedrag dat bij de video genoemd wordt. Let bij het kopen van een video goed op de beschikbaarheid: video’s van onze online lessen zijn beperkt beschikbaar. Dat betekent dat je de video maar tot de genoemde datum kunt bekijken, ook al heb je de video gekocht. De overige on demand video’s hebben een onbeperkte beschikbaarheid, wat inhoudt dat ze na aanschaf altijd beschikbaar blijven in je account.

Video gekocht, maar kom je er niet uit? Meer informatie over sporten on demand lees je hier.

Let op: scroll rechts naast de video’s omlaag voor meer video’s.
Door je scherminstellingen kan het zo zijn dat je niet alle video’s direct ziet.