Sporten in corona-tijden

Sporten in corona-tijden

[LAATSTE UPDATE 23-04-2021]

Sinds het coronavirus zijn intrede deed in ons land, worden op allerlei gebieden maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft gevolgen voor sportscholen.

Vanwege de lockdown zijn onze deuren gesloten van dinsdag 15 december 2020 t/m in ieder geval maandag 10 mei 2021. Er zijn géén groepslessen op locatie en ook fitnessen is helaas niet mogelijk. Per april 2021 is het wel mogelijk om in kleine groepjes buiten te trainen. Ons rooster is hierop aangepast.

We hebben ons lesrooster aangepast met live online groepslessenlessen en workouts on demand. Ook geven we op de vrijdag verschillende trainingen in de buitenlucht Zo blijven we toch in beweging!


Indoor lessen

Alle indoor lessen op locatie komen te vervallen t/m 10 mei 2021.


Outdoor lessen

Vanwege de eerste versoepeling van de corona-maatregelen kunnen wij ons aanbod iets verruimen. Per april zijn trainingsmogelijkheden in de buitenlucht toegevoegd! Op vrijdag zijn er tussen 17.00 en 20.00 uur diverse mogelijkheiden voor een circuittraining. Ook bieden wij LABOOCA aan voor jongeren en jongvolwassenen onder de 27 jaar. Aanmelden voor deze trainingen doe je via ons lesrooster. Aanmelden is verplicht, we werken met een maximum aantal deelnemers.


Online workouts, live en on demand

Sporten vanuit je eigen huiskamer? Dat kan! Onze lessen worden live uitgezonden via Zoom. Aanmelden is verplicht en kan tot maximaal 1 uur voor aanvang van de workout. Komt het tijdstip van de online les je niet uit? Volg de les dan thuis on demand. Tijdens deze lockdown blijven de on demand workouts langer staan dan gebruikelijk: tot een week na het tijdstip van de live les.


Abonnementen

Momenteel kunnen wij helaas alleen een online abonnement aanbieden. Dit abonnement kost €25 per maand. Hiermee volg je onbeperkt onze live online lessen, en kun je wanneer je wilt sporten met onze video’s on demand.

Net als vóór de coronacrisis betaal je per ons het lesgeld per maand, je zit niet vast aan een langdurig abonnement. Je kunt op ieder moment van de maand een abonnement aanschaffen, de looptijd is echter altijd van de eerste tot de laatste dag van de maand. Kom je dus sporten in een bepaalde maand, dan ben je die maand lid.


Proeflessen en losse lessen

Ook in deze gekke tijd is het mogelijk om een proefles bij ons te volgen, in de vorm van een online les (live). De eerste proefles is altijd gratis. Wil je daarna nog een extra proefles, of kun/wil je alleen af en toe bij ons sporten? Dan kun je een losse les kopen. Een losse les kost €10 per les.


Fitness, fysiotherapie en personal training

Fitness
Helaas is het t/m 15 maart 2021 niet mogelijk om gebruik te maken van de fitnessruimte.

Personal Training
Marlon geeft tijdens deze lockdown personal training online of bij je thuis. Ook zijn er mogelijkheden voor fysiofit. Wil je meer weten over personal training in deze tijd? Neem dan contact op met Marlon via info@connorsports.nl.

Fysiotherapie
Tijdens deze lockdown wordt een uitzondering gemaakt voor (para)medische contactberoepen, zoals fysiotherapie. Fysiotherapie kan dan ook gewoon doorgaan. Stuur dan een mailtje naar info@connorsports.nl, dan plannen we een sessie met je in.