Sporten in corona-tijden

Sporten in corona-tijden

[LAATSTE UPDATE 19-11-2020]

Sinds het coronavirus zijn intrede deed in ons land, worden op allerlei gebieden maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft gevolgen voor sportscholen.

Onze lessen op locatie gaan gewoon door, met inachtneming van alle geldende maatregelen. Je sport bij ons veilig, met maximaal 30 personen en op 1,5 meter afstand. Kun of wil je liever niet op locatie sporten? Volg onze lessen dan online, live of op een moment dat het jou uitkomt. Zo blijven we met z’n allen in beweging!

Indoor lessen

Inmiddels kunnen onze groepslessen gewoon weer indoor plaatsvinden. Wel met de restrictie van maximaal 30 deelnemers per groepsles. We sporten volgens ons lesrooster. Bij het geven van onze lessen houden we uiteraard rekening met de op dat moment geldende corona-maatregelen. We verwachten van jullie dat je hetzelfde doet! Houd 1,5 meter afstand van elkaar, desinfecteer je handen en kom niet sporten als je klachten hebt. Je kunt altijd de online lessen volgen!


Online workouts, live en on demand

Sporten vanuit je eigen huiskamer? Dat kan! Onze lessen worden live uitgezonden via Zoom. Aanmelden is verplicht en kan tot maximaal 1 uur voor aanvang van de workout. Komt het tijdstip van de online les je niet uit? Volg de les dan thuis on demand, tot 24 uur na afloop van de les.


Abonnementen

We hebben onze abonnementen enigszins aangepast aan deze gekke tijden.

 • All-in abonnement (30 p/mnd) – onbeperkt toegang online workouts én outdoor lessen
 • Online abonnement (€20 p/mnd) – onbeperkt toegang online workouts

 • Net als vóór de coronacrisis betaal je per ons het lesgeld per maand, je zit niet vast aan een langdurig abonnement. Je kunt op ieder moment van de maand een abonnement aanschaffen, de looptijd is echter altijd van de eerste tot de laatste dag van de maand. Kom je dus sporten in een bepaalde maand, dan ben je die maand lid.


  Proeflessen en losse lessen

  Ook in deze gekke tijd is het mogelijk om een proefles bij ons te volgen. Dit kan een outdoor les zijn, of een online workout. De eerste proefles is altijd gratis. Wil je daarna nog een extra proefles, of kun/wil je alleen af en toe bij ons sporten? Dan kun je een losse les kopen. Een losse les kost €10 per les.


  Fitness, fysiotherapie en personal training

  Personal Training
  Marlon geeft alweer volop personal training, alle geldende maatregelen hierbij in acht nemend. Neem contact op via info@connorsports.nl voor de mogelijkheden en tarieven.

  Fysiotherapie
  Inmiddels kan fysiotherapie weer doorgang vinden op de gebruikelijke wijze. Stuur dan een mailtje naar info@connorsports.nl, dan plannen we een sessie met je in.

  Fitness
  Vanwege het coronavirus bieden we momenteel geen Vrij Fitness aan.