Sporten in corona-tijden

Sporten in corona-tijden

[LAATSTE UPDATE 23-05-2021]

Sinds het coronavirus zijn intrede deed in ons land, worden op allerlei gebieden maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft gevolgen voor sportscholen.

Het landelijke openingspland leidt langzaam tot steeds meer versoepelingen. Hoewel we nog niet binnen kunnen sporten, zijn er inmiddels wel weer andere mogelijkheden! Per 19 mei is het bijvoorbeeld weer toegestaan om outdoor groepslessen te geven. Ook is het weer mogelijk om in kleine groepjes te trainen, zowel binnen als buiten. Onze dienstverlening wordt continu aangepast aan de mogelijkheden op dat moment.

Per juni (31 mei) hanteren we een nieuw lesrooster met outdoor groepslessen, live online groepslessen en workouts on demand. Zo kunnen we weer lekker samen sporten!


Indoor lessen

Groepslessen binnen zijn helaas nog niet mogelijk in deze fase van het openingsplan. Alle indoor lessen op locatie komen te vervallen t/m in ieder geval 9 juni 2021.


Outdoor lessen

Per juni (31 mei) is ons lesrooster voorzien van outdoor groepslessen op maandag t/m donderdag. Aan- en afmelden is verplicht, er geldt een maximum van 30 deelnemers per les. Aanmelden voor de lessen doe je via ons lesrooster.


Online workouts, live en on demand

Sporten vanuit je eigen huiskamer? Dat kan! Onze outdoor lessen worden live uitgezonden via Zoom. Aanmelden is verplicht en kan tot maximaal 1 uur voor aanvang van de workout. Komt het tijdstip van de online les je niet uit? Volg de les dan thuis on demand. In deze bijzondere tijd blijven de on demand workouts langer staan dan gebruikelijk: tot een week na het tijdstip van de live les.


Abonnementen

Momenteel kun je bij ons een online abonnement of een groepsles abonnement aanschaffen. Net als vóór de coronacrisis betaal je per ons het lesgeld per maand, je zit niet vast aan een langdurig abonnement. Je kunt op ieder moment van de maand een abonnement aanschaffen, de looptijd is echter altijd van de eerste tot de laatste dag van de maand. Kom je dus sporten in een bepaalde maand, dan ben je die maand lid.


Proeflessen en losse lessen

Ook in deze gekke tijd is het mogelijk om een proefles bij ons te volgen, outdoor of tijdens een online les (live). De eerste proefles is altijd gratis. Wil je daarna nog een extra proefles, of kun/wil je alleen af en toe bij ons sporten? Dan kun je een losse les kopen. Een losse les kost €10 per les.


Fitness, fysiotherapie en personal training

Fitness
We zijn druk in overleg met de gemeente over de mogelijkheden voor de fitnessruimte onder deze nieuwe omstandigheden. Per maandag 31 mei is de fitnessruimte daarom beperkt geopend, namelijk op maandag van 20:00 tot 21:00 uur en op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. Om gebruik te kunnen maken van de fitnessruimte, heb je een fitness abonnement nodig. Je kunt ook een losse fitness sessie kopen. Volg je personal training? Dan kun je één keer per week zelfstandig gebruik maken van de fitnessuimte. In alle gevallen geldt: aanmelden is verplicht. Dit doe je via ons lesrooster.

Personal Training
Personal Training kan gewoon weer worden ingepland. Ook zijn er mogelijkheden voor fysiofit. Wil je meer weten over personal training in deze tijd? Neem dan contact op met Marlon via info@connorsports.nl.

Fysiotherapie
Tijdens de lockdown werd al een uitzondering gemaakt voor (para)medische contactberoepen, zoals fysiotherapie. Fysiotherapie kan dan ook gewoon doorgaan. Stuur dan een mailtje naar info@connorsports.nl, dan plannen we een sessie met je in.