Door het coronavirus gaat sporten op dit moment anders dan je gewend bent. KLIK HIER om alles te lezen over de aanpassingen die wij hebben gedaan, zodat jij ook in deze bijzondere tijd onbeperkt kunt doorsporten op een manier die bij jou past. Zien we je snel?

Fitness

Maak gebruik van de prachtige fitnessruimte met moderne apparatuur. Bij Connorsports train je zelfstandig tijdens onze openingstijden:
– Ma t/m vr: 17.00 – 22.00 uur
– Za: 9.0 – 12.00 uur

Let op: vanwege de Corona-maatregelen is het verplicht om je aan te melden voor je komt trainen. Aanmelden doe je via ons lesrooster.


GRATIS trainen in december!

Om te vieren dat de fitnessruimte open is, kan iedereen in de maand december GRATIS trainen. Geen verborgen lidmaatschap of ander addertjes onder het gras, gewoon lekker trainen! Meer over deze actie lees je hier: GRATIS fitness in december.


Fitness abonnement

Per januari 2021 kun je maandelijks een fitness abonnement aanschaffen. Het fitness abonnement kost €30 per maand en wordt niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast. Wel de lusten, maar niet de lasten van een sportschool!

Wil je zowel fitnessen als groepslessen volgen? Dan kun je kiezen voor ons combi abonnement. Meer lezen over onze abonnementen, of meteen een abonnement aanschaffen? Klik dan hier.