Sneller dan we eigenlijk hadden verwacht was er tijdens de persconferentie van vanavond ineens goed nieuws: we mogen weer sporten!

Dat betekent dat we vanaf aanstaande maandag (17 januari) weer een lesrooster hebben met lessen op locatie! Natuurlijk blijven we ook online lesgeven, let erop dat voor een aantal online lessen de tijden zijn gewijzigd vanwege de lessen op locatie.

Hieronder lees je de belangrijkste gevolgen van de nieuwe versoepelingen:

Versoepelingen en maatregelen
We zijn heel blij dat we weer samen, op locatie kunnen sporten. Het aantal coronabesmettingen stijgt echter nog steeds, en tijdens de persconferentie werd ook gezegd dat deze versoepelingen waarschijnlijk zullen leiden tot nog meer besmettingen. Daarom is het belangrijk dat we ons allemaal verantwoord gedragen en ons houden aan de maatregelen die blijven gelden. Deze maatregelen zijn:

  • Vanaf 18 jaar kun je alleen sporten op vertoon van een geldige QR code
  • Binnen het gebouw is een mondkapje verplicht, behalve bij het sporten
  • Aan- en afmelden voor onze lessen blijft verplicht

Groepslessen op locatie
Vanaf aanstaande maandag (17 januari) geldt ons nieuwe lesrooster voor de lessen op locatie. Je kunt het lesrooster bekijken via ons lesrooster of via de Eversports app. Als je aan het begin van de maand al €35 lesgeld betaald voor de maand januari, dan kun je je al aanmelden voor de lessen op locatie. 

Online abonnement uitbreiden met lessen op locatie
Had je aan het begin van de maand voor €25 een online abonnement aangeschaft en wil je vanaf nu weer op locatie sporten? Breid dan voor €10 je abonnement voor januari uit met lessen op locatie door te mailen naar info@connorsports.nl.

Abonnement aanschaffen voor restant januari

Heb je helemaal nog geen abonement voor januari, maar wil je nu toch beginnen met sporten? Schaf dan voor €20 een groepsles abonnement aan voor de rest van de maand januari door te mailen naar info@connorsports.nl.

Zorg ervoor dat je snel betaalt, alleen dan kunnen wij het product klaarzetten waarmee jij je kunt aanmelden voor de lessen.

Fitness op locatie
De rest van januari is het ook weer mogelijk om op maandag en woensdag van 21:00 tot 22:00 uur gebruik te maken van de fitnessruimte bij Sportcentrum Europapark. Wil je je abonnement voor januari uitbreiden met fitness? Mail dan even naar info@connorsports.nl.

Live online lessen
We blijven nog steeds 4 online lessen per week live aanbieden. Ook deze lessen vind je terug in ons lesrooster. Let op een aantal gewijzigde tijden ten opzichte van de afgelopen weken, dit was nodig om de online lessen af te stemmen op de lessen op locatie. De 4 lessen blijven uiteraard ook on demand beschikbaar, zoals je van ons gewend.

Personal training en fysiotherapie
Voor fysiotherapie en personal training verandert er niets qua maartregelen. Mocht het zo zijn dat geplande afspraken moeten worden gewijzigd vanwege deze nieuwe situatie, dan wordt dit onderling met Marlon afgestemd.