Je las het al in onze nieuwsbrief van maart: ook dit jaar biedt Marlon weer een 3-maanden programma aan in aanloop naar de zomer! Hieronder vind je alle informatie over het Summerbody Program. 

Je kent vast de uitdrukking ‘Summer bodies are made in winter‘. Misschien cliché, maar wel waar! Wil jij in aankomende zomer lekker in je vel zitten en je gezond en fit voelen? Dan is het belangrijk om hier op tijd mee te starten en consistent te zijn in je trainingen. Vind je dit lastig en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Geen zorgen, we got you!

Programma:
In de maanden april, mei en juni start Marlon met een gepersonaliseerd 3-maanden traject, zodat je je topfit voelt als de zomer begint. Het programma is als volgt:

– Maandag: 18:00 – 18:45 Jogging/Bootcamp
Locatie: Sportcentrum Europapark (buiten)

– Maandag t/m vrijdag: Activiteiten Connorsports
Locatie: Sportcentrum Europapark
Een abonnement bij Connorsports is inbegrepen bij de prijs van het Summerbody Program. Marlon adviseert je over welke lessen/activiteiten passen bij jouw persoonlijke doelen.

– Zaterdag: 11:00 – 12:30 Killer-circuit (L.A.T.C. + relaxation/rehabilitation)
Locatie: ACLO Station
– L.A.T.C. staat voor Legs, Arms, Torso & Combination. Deze methode maakt deel uit van Marlons succesvolle PT-trajecten. Oefeningen die aan bod komen zijn squats, jumps, mini-trampoline, TRX, heavy-ropes, kettlebells etc. Uiteraard afgestemd op jouw persoonlijke doelen.
– Onder relaxation/rehabilitation vallen oefeningen met de BLACKROLL.

– Gedurende het hele programma: Coaching/persoonlijk adviesMarlon brengt jouw persoonlijke doelen in kaart en stemt speciaal voor jou het beste programma af. Daarnaast hebben jullie regematig een check-in moment, om te bespreken hoe het gaat en eventuele wijzigingen in je programam door te voeren.

Prijs en aanmelden
Het Summerbody Program start op zaterdag 1 april (zie schema hierboven). De prijs is €599 voor de gehele periode van 3 maanden, inclusief een abonnement bij Connorsports. Aanmelden kan per mail, uiterlijk op vrijdag 31 maart, via info@connorsports.nl. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol = Vol!