Vanaf juni geeft Marlon van maandag t/m donderdag outdoor groepslessen bij Sportcentrum Europapark! Er is een les om 18:00 uur (behalve op donderdag) en een les om 19:00 uur. Bekijk ons lesrooster hier. Je kunt gemakkelijk zien welke lessen outdoor zijn door te filteren op ’type’ en dan ‘outdoor’. Aanmelden voor een outdoor les doe je op de gebruikelijke manier via onze website met je Fitmanager account, of via de Fitmanager app.

Corona-maatregelen
Bij het geven van de outdoor lessen houden we uiteraard rekening met alle geldende corona-maatregelen. Zo hanteren we eenrichtingsverkeer: voorafgaand aan de les gebruik je de trap, na afloop van de les verlaat je het terrein via de helling. Voor, tijdens en na de lessen houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Materiaal wordt vooraf en achteraf goed gereinigd. Ook tijdens de lessen zijn er reinigingsmiddelen aanwezig. Nog beter is het om zo veel mogelijk je eigen materiaal mee te nemen, zoals een matje en/of halters. Daarnaast geldt het vanzelfsprekend dat je niet komt sporten als je klachten hebt. Bekijk hier het volledige corona-protocol voor sporters.

Maximaal 30 personen, aan- en afmelden verplicht
Per outdoor les geldt een maximum van 30 personen, we werken met een wachtlijst als de belangstelling voor een lesuur groter is. Aanmelden is verplicht. Dit kan tot maximaal 3 uur voorafgaand aan de les. Wil je bijvoorbeeld meedoen met de les van 18:00 uur? Dan moet je je voor 15:00 uur hebben aangemeld. Ook afmelden is verplicht, ook dit kan tot 3 uur voor aanvang van de les. We kunnen dan eventuele deelnemers die op de wachtlijst staan, nog een plekje geven. 

All-in abonnement
Leden kunnen met hun all-in abonnement deelnemen aan de outdoor lessen. Ben je geen lid bij ons, maar wil je wel meedoen? Dat kan!Schaf ons all-in abonnement aan en je kunt meteen beginnen. Met het all-in abonnement kun je zowel outdoor als online bij ons sporten. Voor iedereen geldt: we sturen je een Tikkie voor de betaling van de abonnementskosten: €30.