Sinds het coronavirus zijn intrede deed in ons land, worden op allerlei gebieden maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft gevolgen voor sportscholen.

Vanwege de lockdown zijn onze deuren gesloten van dinsdag 15 december 2020 t/m ik ieder geval maandag 15 maart 2021. Er zijn géén groepslessen op locatie en ook fitnessen is helaas niet mogelijk.

We hebben ons lesrooster aangepast met live online lessen en workouts on demand. Zo blijven we toch in beweging!


Live online lessen

Van maandag t/m donderdag is er om 18:30 uur een live online les met Marlon:

ma 18:30 – 19:15 Combat
di  18:30 – 19:15 LABOOCA
wo 18:30 – 19:15 Bodyfit
do 18:30 – 19:15 FatAttack

De live online lessen zijn gratis voor iedereen met een all-in abonnement en een online abonnement. Aanmelden kan vanaf 10 dagen tot één uur voor aanvang van de les, en kan via de Eversports App of via ons lesrooster op de website. Er is geen maximum aantal deelnemers voor de online lessen. 

Heb je nog nooit online gesport, en weet je niet hoe het werkt? Lees dan hier hoe het werkt. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag!


Online sporten on demand
Wil je graag online sporten, maar komt het tijdstip van de les niet goed uit? Volg dan onze online lessen on demand, op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens de lockdown stellen we de opnames van de live online lessen langer beschikbaar dan gebruikelijk: namelijk tot 1 week na de live les. Dat betekent dus dat je op elk moment per week, ook in het weekend, kunt kiezen uit alle lessen.

Daarnaast zijn we bezig om een aantal extra video’s toe te voegen aan onze videotheek. Deze zul je te zijner tijd zien verschijnen, en kun je natuurlijk ook gewoon volgen wanneer het jou uitkomt.

Weet je niet zo goed hoe on demand sporten precies werkt? Lees hier de uitleg. Ook hierbij geldt: kom je er niet uit, helpen wij je graag.


Fysiotherapie
Voor (para)medische contactberoepen, zoals fysiotherapie, wordt deze lockdown een uitzondering gemaakt: fysiotherapie kan wél doorgaan, uiteraard met inachtneming van alle geldende maatregelen. Gemaakte afspraken kunnen dus gewoon doorgaan.