Actie: Bring a friend!

Het nieuwe sportseizoen staat voor de deur en we hebben er zin in! Per 30 augustus geldt ons gloednieuwe lesrooster, vol met de leukste groepslessen. Maar weet je wat nóg leuker is? Dit sportplezier delen met je vrienden!

Daarom hebben we op dit moment de volgende actie: als jij in september* iemand meeneemt die nog nooit bij ons heeft gesport**, dan krijgen jullie beide €5 korting op je abonnement***!

* Deze actie loopt van maandag 30 augustus t/m vrijdag 1 oktober
** onder “iemand die nog nooit bij ons heeft gesport verstaan wij personen die nog nooit, of in ieder geval niet in de afgelopen 10 jaar, een abonnement bij ons hebben gehad. Dit wordt gecontroleerd
*** Indien je op het moment dat je iemand meeneemt al een abonnement hebt betaald voor september, wordt de korting de eerstvolgende maand verrekend

Om in aanmerking te komen voor deze korting, stuur jij als huidige klant een e-mail naar info@connorsports.nl. In je e-mail vermeld je de naam van de persoon die je meeneemt. Hij of zij kan zichzelf vervolgens aanmelden voor een proefles (Let op: aanmelden is verplicht! Je kunt niet zomaar iemand meenemen). Was de proefles een succes? Dan kan jouw introducé per e-mail aan ons laten weten dat hij of zij een abonnement wilt afsluiten. We verrekenen dan meteen de korting en informeren jou hier natuurlijk over!

Wie neem jij mee deze maand?